Sportschool Rotterdam

Sportschool Rotterdam

Woon je in Rotterdam en je wil graag fitnessen, dan ben je bij LifeTime Wellness aan het juiste adres. Wij bieden jou een volledige sportschool aan waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. In onze sportschool in Rotterdam hebben wij niet alleen een fitnesscentrum, we bieden ook nog vele verschillende expertises aan. Je kan bij ons terecht voor:

Door onze diversiteit zit er voor iedereen wel iets tussen. Onze experts staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden of om gezellig een praatje te maken. Zo zijn wij niet alleen een sportschool die alles te bieden heeft, maar willen we ook een sportschool zijn waar je met een prettig gevoel naartoe gaat. 

Groepslessen Rotterdam

Wil je graag groepslessen volgen in Rotterdam, dat kan. Bij LifeTime Wellness hebben wij een legio aan verschillende groepslessen. Doordat wij zoveel verschillende groepslessen aanbieden is er altijd een groepsles die bij jou past. Je kan ook ervoor kiezen om steeds een andere groepsles te volgen. Zo kan je ook afwisselen. 

Fitness Rotterdam

Graag zonder begeleiding fitnessen en lekker je ding doen. Bij LifeTime Wellness kan je dit zonder problemen doen. We begrijpen dat wanneer je al enige ervaring hebt met fitness hebt en weet wat je moet doen dat het dan fijn is om je eigen pad te volgen. Denk je later ik weet toch bepaalde oefeningen niet goed, dan kan je altijd een begeleider in de buurt vragen om uitleg. Hij/zij heeft altijd wel even tijd om een korte uitleg te geven.

Jeugd fitness

Ben je nog geen 18 maar zou je wel graag willen fitnessen? Bij Lifetime Wellness heb je de mogelijkheid om onder begeleiding van een fitnessinstructeur veilig te fitnessen. Wij hebben speciale fitnessprogramma’s voor jongeren van 12 tot 15 jaar. Wij helpen je met de juiste techniek, begeleiden je bij het behalen van jouw persoonlijke doelen en zorgen voor een veilige omgeving.

Senioren fitness

Sport en fitness voor senioren is ontzettend belangrijk om fit en vitaal te blijven. Hoe fitter u bent, hoe meer u kunt genieten van het leven. Fitness heeft ook Op oudere leeftijd bijzonder gunstige effecten op de algehele gezondheid. Lifetime Wellness in Rotterdam begeleidt u dan ook graag met gezond ouder worden.

Aangepaste sporten

Is regulier bewegen of sporten geen optie meer door lichamelijke, verstandelijke, visuele, auditieve of chronische aandoening. Dan kan je bij LifeTime Wellness nog wel terecht. Wij bieden verschillende aangepaste trainingen aan waardoor je toch nog kan sporten en aansterken.

sportschool Rotterdam

Personal training 

Ben je op zoek naar een personal trainer in Rotterdam die verstand van zaken heeft? Dan ben je bij LifeTime Wellness aan het goede adres. LifeTime Wellness heeft alleen maar gediplomeerde personal trainers. De personal trainers die wij in dienst hebben zijn allemaal goed opgeleid en wij werken alleen maar met de beste apparatuur. Je krijgt bij ons altijd een persoonlijke training met trainingsschema en voedingsprogramma. Al onze programma’s zijn om maat gemaakt zodat jij jouw doelstellingen in no time kan behalen. 

Leefstijl coaching 

Lukt het wel met sporten, alleen heb je moeite om je levensstijl te veranderen. Dan kan je bij LifeTime Wellness terecht voor het beste advies. Onze experts hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van een gezonde levensstijl. Wij vinden het belangrijk dat het totale plaatje klopt. 

Medische doeleinden

Heb je medische klachten en wil je daar toch mee gaan sporten. Dat kan bij LifeTime Wellness. We hebben medewerkers in dienst die zich gespecialiseerd hebben in bepaalde medische richtingen. Benieuwd of wij jou kunnen helpen? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Fysiotherapie

In onze fysiotherapiepraktijk sta jij als klant centraal. Iedere klant is uniek en iedere klacht dus ook. Dit betekent dat iedereen behandeld wordt volgens een op maat opgesteld behandelplan. Ons doel is om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken in een zo’n kort mogelijk aantal behandelingen, om voor u onnodige behandelingen en kosten te voorkomen.

Voeding 

Vaak wordt voeding op de tweede plek gezet als het gaat om fit en gezond worden. Dit is een totale misvatting. Voeding is minstens zo belangrijk als het sporten zelf. Wanneer je voeding heel slecht is, maar je sport heel goed. Dan is de voortgang misschien wel verwaarloosbaar. Daarom bieden wij LifeTime Wellness een volledig voedingsschema aan die jou helpt je doelstellingen te behalen.

Maak gratis kennis met LifeTime Wellness

Zoals al eerder benoemd, wij nodigen jou van harte uit om het eens een keer te komen proberen. Je kunt gewoon langskomen of je via het contactformulier aanmelden om een keer te komen doen.

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I