LifeTime Wellness is een laagdrempelig centrum wat zich onderscheidt door haar familiaire karakter, huiselijke en gezellige sfeer.
Bij LifeTime Wellness staat klantvriendelijkheid, hygiëne en een goede top sportfaciliteit hoog in het vaandel.
Een centrum waar naast recreatief bewegen en het gezondheidsaspect de aandacht voor u en uw persoonlijke begeleiding voorop staat.

De droom van ons is een centrum te creëren waar naast patiënten met chronische indicaties zoals diabetes, obesitas, COPD en NAH ook prestatie gerichte sporters of iemand die voor zijn plezier wilt sporten samen zouden komen om op een professionele wijze te werken aan vooruitgang en resultaat.
LifeTime Wellness is daarom niet alleen een sportschool of een fitnessclub, het is meer, het is een beweeg-, leefstijl en preventiecentrum. Een centrum voor jong en oud, dik en dun is niet van belang. Wat wel van belang is, is de vooruitgang en resultaat, haalbaar resultaat te verstaan. Iemand die al jaren diabetes heeft en die al jaren niks aan sport en beweging heeft gedaan levert een unieke prestatie wanneer hij of zij het een jaar volhoudt om te sporten. Iemand met COPD die 2 x in de week onder begeleiding sport, ziet even eens een unieke prestatie. Wij zijn van mening dat de basis inzet een aanwezigheid is. Wij bij LifeTime Wellness zorgen er vervolgens wel voor dat u steeds iets fanatieker wordt en het sporten steeds iets leuker gaat vinden. Naast genoemde begeleiden wij ook mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel), Obesitas, diabetes, COPD, Artrose, Lage rugklachten en hart en vaatziekten.

Heb je interesse in een proefles?

Vraag hier direct een Gratis Proefles Fitness aan via onderstaand formulier.

Wij nemen vervolgens binnen 1 werkdag contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I