Groepslessen Rotterdam

Groepslessen Rotterdam

Veel mensen vinden het fitnessen op toestellen niet fijn. Dit is de reden dat wij ervoor hebben gekozen om ook veel verschillende groepslessen aan te bieden. Groepslessen zijn misschien veel meer wat voor jou, je hebt altijd vaste tijden, een gemotiveerde instructeur en vaak dezelfde gezichten. Dit maakt het niet alleen een gezonde vorm van sporten, maar ook gezelligheid. 

Heb je een doel of wil je gewoon lekker bezig zijn. LifeTime Wellness in Rotterdam biedt diverse live groepslessen aan, want samen sporten is gezellig en werkt motiverend. Voor iedereen hebben wij het juiste aanbod! Wil je weten of een groepsles iets voor jou is? De groepslessen worden kort uitgelegd.

Pump

Heb je alles al eens gedaan? In deze les ga je fitnessen op muziek met behulp van een speciale stang en gewichten. Al je spiergroepen komen aan bod. Kenmerken van het programma zijn: snelle resultaten, geen choreografie, persoonlijke aandacht, veilig trainen, motiverende muziek en veel gezelligheid. De ideale les om je spieren sterker en snel in vorm te laten komen! Voel je strakker in je vel!

Attack

Is gericht op het uithoudingsvermogen en calorieverbruik. Attack verbetert je hart- en longfuncties. Het is een les die door iedereen te volgen is, en nog belangrijker: het leidt al snel tot een merkbaar betere conditie en figuur verbetering. Het enige wat je nodig hebt is een paar goede sportschoenen en een beetje lef! Dit is de training om af te vallen.

Battle

Is een explosieve en energieke combinatie van verschillende vechtsporten op te gekke muziek. Deze conditionele intervaltraining met stoot- en traptechnieken zal je snel fitter, sterker en zelfverzekerder maken.

Spinning

Een motiverende groepsworkout op een stationaire indoorfiets. Deze training vindt plaats op opzwepende muziek. Eenvoudig en effectief. Je verbrandt maximale calorieën (±800 p/u) en verbetert je conditie optimaal. Simpel en effectief.

Zumba

Is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton, maar ook Flamenco en Hip Hop. Zumba kent geen moeilijke choreografie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete workout volgen. Bijkomend voordeel is dat Zumba goed kan helpen bij het bereiken van gewichtsverlies. Al na een paar weken voel je verbetering aan je taille en dijbenen. Maar Zumba is vooral leuk, makkelijk en effectief. Iedere les geeft een feestgevoel.

Yoga

Deze les is een combinatie van Yoga, Pilates en Tai – Chi georiënteerde bewegingen. Het doel van de les is onder andere het langer maken van de spieren, een goede ademhalingstechniek en balans in het lichaam. Verder bevat Yoga ook spier verstevigende oefeningen.

Shape

Is een training waarin we voornamelijk werken aan het versterken van je spieren. Daarnaast besteden we aandacht aan het rekken en ontspannen van je spieren zodat je weer lenig en soepel wordt. Zeker vrouwen die weinig conditie hebben of al lang niet meer gesport hebben, kunnen zich via deze training weer fit gaan voelen.

Teakwondo

Aandacht voor het concept ‘discipline’ en Koreaanse taekwondo ‘etiquette’ voor het bereiken van een prettige en veilige les sfeer. Op een speelse manier wordt eraan gewerkt om de kinderen het idee van het traditionele taekwondo bij te brengen. De docenten leren de kinderen vanaf 5 jaar op spelenderwijs wat het concept ‘discipline’ inhoudt. · Sport motorisch: technische, tactische en conditionele bekwaamheid. · Sport sociaal: omgaan met elkaar en samenwerken, omgaan met agressie en discipline. · Sport reflectief: nadenken over sportsituatie, sportgedrag en naar jezelf kijken.

Kleuterdans

Kids krijgen in deze les te maken met de basis van dans- en bewegingsvormen. Streetdance, Hip-Hop, Jazz-Ballet, spel en circuittraining zijn de onderdelen van deze les. Door het aanleren van diverse dansstijlen, gecombineerd met het conditionele aspect van dansen, leren kids de basisprincipes van dans en beweging en kunnen ze met gemak doorstromen naar een volgende groep.

Bootcamp

De populaire les is een training gebaseerd op een vorm van militaire discipline gegeven.

Laat je afmatten door een trainer die het uiterste uit je haalt, zonder dat je jezelf voorbijloopt. Dat maakt Bootcamp uitermate geschikt voor iedereen. Jong, oud, heb je overgewicht, het maakt niet uit. Dus kom gezellig meedoen!

Crossfun

Het crossfun programma is het resultaat van de nieuwste ontwikkeling op de fitnessmarkt. Het crossfun programma is een uniek trainingsprogramma weermee je alle spiergroepen snel en effectief kan trainen op een leuke manier! Deze training is gericht op conditieopbouw, gewichtsverlies of spierkracht; voor alle trainingsdoelen is deze methode geschikt! De workout van deze tijd om je doelstelling te halen!

Clipdance

Wil jij hetzelfde kunnen dansen als in een videoclip? Kom dan naar de TMF-clipdance les! Er zijn verschillende groepen. Kids 1 is voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar. Kids 2 is voor kinderen van 8 t/m 11 jaar. Val je hierbuiten of zit je vriendin in een andere groep dan jij? Kom dan gewoon langs en de instructrice kijkt wat ze voor je kunt doen.

Buiktraining

Tijdens deze afwisselende training worden de buikspieren flink aangepakt waardoor je al snel het resultaat bereikt die je voor je buik altijd al hebt willen bereiken!

Peuterdans

(2,5 jaar) – Leuke, speelse en gevarieerde bewegingsles voor de allerkleinsten. Met spelletjes, liedjes en opdrachten leren peuters spelenderwijs hun motoriek en coördinatie ontwikkelen. Ook het thema samen werken en samen dansen is een onderdeel van de les. De kracht van de les is het herhalen van de oefenstof, zodat kinderen leren om pasjes en thema’s te koppelen.

Maak gratis kennis met LifeTime Wellness

Zoals al eerder benoemd, wij nodigen jou van harte uit om het eens een keer te komen proberen. Je kunt gewoon langskomen of je via het contactformulier aanmelden om een keer te komen doen.

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I