Sport en fitness voor senioren

Sport en bewegen voor senioren

Hoe fitter u bent, hoe meer u kunt genieten van het leven. Fitness heeft ook op oudere leeftijd bijzonder gunstige effecten op de algehele gezondheid. LifeTime Wellness in Rotterdam begeleidt u dan ook graag met gezond ouder worden.

Sport en fitness voor senioren is ontzettend belangrijk om fit en vitaal te blijven. Hoe fitter u bent, hoe meer u kunt genieten van het leven. Fitness heeft ook Op oudere leeftijd bijzonder gunstige effecten op de algehele gezondheid. Lifetime Wellness in Rotterdam begeleidt u dan ook graag met gezond ouder worden.

Individueel fitness voor senioren

Wilt u graag individueel fitnessen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, onze fitnesszaal is goed uitgerust met moderne kracht en cardio apparatuur. Daarnaast is er altijd profesionele begeleiding aanwezig om ervoor te zorgen dat u op een veilige en verantwoorde manier kunt sporten bij ons.

Lees meer over individueel fitness

Groepslessen voor senioren

Omdat samen sporten voor veel ouderen leuker is dan individueel sporten hebben wij verschillende groepslessen waar u aan mee kunt doen:

  • Spinning
  • Yoga
  • Zumba
  • Bodypump

Wij houden bij alle groepslessen rekening met alle deelnemers dus ook met u! Wij zorgen ervoor dat iedereen op zijn of haar eigen niveau mee kan doen en zijn of haar persoonlijke doelen op verantwoorde wijze kan behalen.

Lees hier meer over onze groepslessen

Verschillende fitnessmogelijkheden

Medische fitness voor senioren

Het kan zijn dat u vanwege een medisch probleem moeite heeft met sporten of juist extra begeleiding nodig heeft. LifeTime Wellness is geen doorsnee fitnesscentrum maar ook een beweeg, leefstijl en preventiecentrum. Heeft u lichamelijke klachten, blessures, reuma, gewrichtsklachten, long- en hartproblemen, diabetes, overgewicht of rugklachten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een van onze specialismen is niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Wij kunnen hierbij helpen door bijvoorbeeld het werken aan een betere conditie. Wij begrijpen dat het in deze situatie belangrijk is om in een rustige omgeving te sporten zonder al teveel prikkels, hier houden wij nadrukkelijk rekening mee.

Lees meer over medische fitness

Gezelligheid bij Lifetime Wellness

Lifetime Wellness in Rotterdam (zuid) helpt u graag met het verbeteren van uw lichamelijke gesteldheid, maar er is meer dan alleen dat. Onze sporters blijven graag na de sportles even gezellig hangen om samen  Een kopje koffie of thee te drinken, lijkt u dit wat?

Neemt u dan telefonisch contact op via 010-479-34 00. We nodigen u graag uit om kennis te maken met alle faciliteiten die LifeTime wellness in Rotterdam (zuid) te bieden heeft.

Maak gratis kennis met LifeTime Wellness

Vraag hier direct een Gratis Proefles Fitness aan via onderstaand formulier.

Wij nemen vervolgens binnen 1 werkdag contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I