Fysiotherapie IJsselmonde

Fysiotherapie: Wil jij van je klachten af? klant- en resultaatgericht!

Heb je fysieke klachten en ben je op zoek naar een fysiotherapeut in IJsselmonde? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

In onze fysiotherapiepraktijk sta jij als klant centraal. Iedere klant is uniek en iedere klacht dus ook. Dit betekent dat iedereen behandeld wordt volgens een op maat opgesteld behandelplan. Ons doel is om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken in een zo’n kort mogelijk aantal behandelingen, om voor u onnodige behandelingen en kosten te voorkomen.

Bij ons is het van groot belang dat onze cliënten zich op hun gemak voelen, en ook na de behandeling zo goed mogelijk klachtenvrij blijven. Daarom zorgen wij er ook voor dat na afloop van de behandelingen oefeningen en adviezen beschikbaar zijn die je zelf kunt oefenen.

Fysiotherapie voor verschillende klachten

Heb je vervelende klachten als pijn in je nek, schouders, rug of gewrichten? Of heb je ademhalingsproblemen, een slechte conditie of overgewicht?

Dan wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk verbetering in. Met de actieve aanpak van de fysiotherapeuten merk je binnen enkel keren al resultaat. Dit kan zonder verwijzing van de huisarts.

Fysiotherapie helpt jou bij het behalen van verschillende doelen. Dit hoeft niet alleen de behandeling van bepaalde klachten te zijn maar kan bijvoorbeeld ook een van de volgende doelen zijn:

  • Fit of fitter te worden
  • Beter kunnen bewegen
  • Optimaal kunnen functioneren, binnen de grenzen van een chronische aandoening
  • Pijn te verminderen, sommige klachten kunnen pijn veroorzaken. Een goede behandeling kan deze pijn flink verminderen of zelf helemaal verhelpen.

De voordelen van onze fysiotherapie in IJsselmonde

  • Binnen 24 uur een afspraak met een fysiotherapiesportfysiotherapie
  • Geen verwijzing van een arts nodig
  • Wij staan 5 dagen per week voor u klaar
  • Meest uitgebreide fysio oefen- en trainingsfaciliteiten
  • Afspraken met alle zorgverzekeraars

De combinatie van betrokken therapeuten, leefstijl en preventiecentrum staat garant voor snelle verbetering van je klachten.

Een afspraak maken bij onze fysiotherapeut

Heb je klachten en wil je graag een afspraak maken voor een fysiotherapie behandeling? Neem dan contact met ons op via het onderstaand formulier of bel met ons via telefoonnummer 010 – 479 34 00

Maak nu een afspraak

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I