Easy/Medical taping

Medical taping en easy taping

Bij LifeTime Wellness werken bij met CureTape, CureTape is een elastische medische tape die zorgt voor een liftend effect heeft op de huid. De medische tape die wij gebruiken zorgt ook voor drukvermindering waardoor de bloedcirculatie en lymfeafvoer worden hersteld. De druk die ontstaat op de pijnreceptoren neemt af en daardoor wordt de pijn die men ervaart ook vermindert. Door onze ervaring met de medische tape kunnen wij deze op verschillende manieren aanbrengen en hierdoor het gewenste resultaat leveren.

Wanneer kan ik medical taping toepassen?

In de praktijk wordt de tape als extra hulpmiddel toegepast om sneller tot het gewenste resultaat te komen. De sporter geneest niet sneller, maar het weefsel kan beter regenereren doordat bepaalde processen in het lichaam ondersteund of geactiveerd worden. De tape kan dus blokkades die het herstelproces vertragen zowel verminderen als opheffen.

Het toepassingsgebied van CureTape is erg breed. Behandeling van blessures, reduceren van ontstekingen of vochtophopingen (oedeem, maar ook haematomen), houdingscorrecties, behandeling van klachten door overbelasting (zoals RSI, tennis- of golfelleboog). Ook neuro-reflectoire beïnvloeding, bijvoorbeeld bij hoofdpijn of menstruatiepijn, behoort tot de mogelijkheden.

Een afspraak maken of meer informatie?

Wil je weten wat LifeTime Wellness in Rotterdam voor jou kan betekenen? Of wil je binnen 24 uur al aan de slag? Vul dan onderstaand formulier in.   Wij nemen contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I