Sportfysiotherapie IJsselmonde

Fysiotherapie en sporten

De meeste mensen sporten graag, en meestal gaat dat goed en hebben we plezier. Maar het kan voorkomen dat je een blessure oploopt tijdens het sporten. Zo’n sportblessure is natuurlijk ontzettend vervelend, gelukkig hebben wij ervaren sport fysiotherapeuten die jou kunnen begeleiden bij het herstel van een sportblessure. LifeTime Wellness geeft jou tevens de mogelijkheid om tijdens het herstel gratis te sporten aan om op die manier het herstel en de vitale gezondheid te stimuleren.

Sportfysiotherapie bij Lifetime Wellness

LifeTime Wellness heeft een multidisciplinair team dat bestaat fysiotherapeuten, gewichtsconsulenten, bewegingsagoog, sportinstructeurs en personal trainers. Naast ons eigen team werken wij ook samen met externe fysiotherapeuten die wij selectief hebben gekozen, wij gaan alleen voor de beste fysiotherapeuten in de regio zodat wij jou zo optimaal mogelijk kunnen helpen bij het herstel van klachten.

Doordat wij een groot bestand hebben aan verschillende specialisten kunnen wij jou op alle gebieden helpen met fysiotherapeutische klanten. Samen gaan we werken aan de verbetering en vooruitgang van deze klachten zodat jij weer klachtenvrij bent en lekker kunt gaan sporten.

Wat is een sportblessure?

Tijdens het sporten gebruiken we onze spieren en gewrichten, maar door een verkeerde inspanning of een slechte warming up kan het voorkomen dat er een blessure ontstaat. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld een gewricht dat uit positie schiet of een spierscheuring. Dit noemen we dan een sportblessure, het is dan aan te raden om een ervaren sportfysiotherapeut te raadplegen om jou te helpen bij het herstel hiervan.

Wat zijn de meest voorkomende sportblessures?

Wij zien verschillende sportblessures die vaker voorkomen, vaak heeft dit ook te maken met de sport die je beoefent. Maar de meest voorkomende blessures zijn toch wel:

  • Verstuikte of verzwikte enkel
  • Problemen met de meniscus
  • Kruisbanden die gescheurd zijn
  • Schouderblessures

Wat kan ik doen aan een sportblessure?

In de meeste gevallen kun je al binnen 24 uur bij ons terecht voor fysiotherapie en sportfysiotherapie voor zowel met als zonder een verwijzing van de arts. Door onze combinatie van betrokken therapeuten, leefstijl- en preventie centrum staan wij garant voor snelle verbetering en herstel van uw klachten. Wij stemmen onze behandeling af op jouw specifieke wensen en klachten voor een zo verantwoord mogelijk herstel.

Maak een afspraak bij onze fysiotherapeut

Wij nemen vervolgens binnen 1 werkdag contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I