Samen met ons en andere sporters uw doel halen!

Sporten met obesitas

Werken aan obesitas bij Lifetime Wellness Rotterdam

Mannen en vrouwen die te kampen hebben met obesitas kunnen dit aanpakken door actief te gaan sporten. Het beste advies is om dit wel met de juiste begeleiding te gaan doen. Bij lifetime Wellness hebben wij de juiste kennis in huis om dit onder professionele begeleiding op een veilige manier te doen.

Afhankelijk van jouw persoonlijke doelen en situatie stellen wij samen een programma op. Tijdens dit programma komen wij erachter wat jouw lichaam nodig heeft om obesitas te verminderen of zelfs te verhelpen. Hierbij bieden onze persoonlijke coaches ondersteuning, maar ook de mobiele app gaat jou hierbij helpen. Vooral een gezond voedingspatroon is erg belangrijk voor mensen die gaan sporten met obesitas.

Trainingsprogramma voor mensen met obesitas

Indien je gaat sporten met obesitas is een trainingsprogramma op maat ontzettend belangrijk. Om op een veilige en verantwoorden manier af te vallen stellen wij een persoonlijk trainingsprogramma voor jou op. Hierbij houden we rekening met jouw persoonlijke situatie zodat het trainingsprogramma in jouw routines gaat passen. Onze trainingsprogramma’s voor mensen met obesitas bestaan uit verschillende soorten trainingen:

  • Krachttraining zorgt voor een verhoogde energiebehoefte en stimuleert de stofwisseling
  • Cardio oefeningen zorgen voor een beter conditie en uithoudingsvermogen
  • Core en Buikspieroefeningen, deze oefeningen zijn iets lastiger uit te voeren voor mensen met obesitas. Hier hebben wij aangepaste oefeningen voor die geschikt zijn voor mensen met obesitas.

Doordat wij met een uitgebalanceerd trainingsprogramma aan de slag gaan ga je hier echt resultaat mee boeken. Dit vraagt ook van jou de nodige inzet, wij ondersteunen jou hierbij maar je moet het echt zelf gaan doen!

Voedingsschema voor mensen met obesitas

Voeding is een belangrijk middel om te werken aan obesitas. Wij gaan jou hier bij helpen, je hebt hiervoor een persoonlijke coach die een voedingsschema voor jou opstelt. Daarnaast heb je een persoonlijke app, Met de eetdagboekjes en de caloriechecker is een eetschema volledig aan te passen, eten wordt weer leuk. Voer je eigen producten in bij de eetschema’s, leer en varieer.

Jouw persoonlijke voedingsschema is afgestemd op jouw behoefte, verantwoord eten en afvallen is buitengewoon belangrijk voor mensen met obesitas. Wij gaan jou hier dan ook op alle mogelijke manieren bij ondersteunen.

Een voedingspatroon aanpassen is voor veel mensen met obesitas best lastig, je vervalt gemakkelijk in oude patronen. Wij zijn ervan overtuigd dat onze aanpak jou hier doorheen gaat helpen.

WAT KUN JE VERWACHTEN:

  • Persoonlijke begeleiding van een deskundige voedingscoach;
  • Onder toeziend oog van een gewichtsconsulenten en diëtisten;
  • Gegarandeerd resultaat.
Overweight woman rising hands to the sky

Maak kennis met ons

Omdat wij begrijpen dat de stap naar een sportschool beste een grote kan zijn nodigen wij jou graag persoonlijk uit om kennis te maken. Wij zijn geen “macho” sportschool, Lifetime Wellness is gespecialiseerd in medische fitness. Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen osn, dit zorgt voor een warme en huiselijke sfeer. Er staat altijd een kopje koffie of een sportdrankje voor je klaar.

Benieuwd of wij jou ook kunnen helpen om obesitas aan te pakken? Kom dan een keer gratis en vrijblijvend sporten, samen bespreken we dan jouw doelen en kijken we wat het beste bij jou past.

Gaat je voorkeur toch uit naar individuele trainingen dan bieden wij ook deze mogelijkheid binnen centrum.

Maak gratis kennis met LifeTime Wellness

Zoals al eerder benoemd, wij nodigen jou van harte uit om het eens een keer te komen proberen. Je kunt gewoon langskomen of je via het contactformulier aanmelden om een keer te komen doen.

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I