Sportmassage IJsselmonde

Sportmassage

Sporten kan een hoop spanning in het lichaam brengen, we ontspannen wel in ons hoofd maar het lichaam kan onder veel spanning komen staan. Zeker als we intensief sporten is dit het geval, voor veel sporters kan het daarom ook erg goed werken om regelmatig een goede sportmassage te nemen.

Ontspanning en rust nemen is belangrijk voor ieder van ons, alleen toch vinden mensen het moeilijk om ontspanning en rust te nemen in ons drukke hedendaagse leven. Toch maken mensen hier vaak geen tijd voor vrij terwijl rust en ontspanning bijvoorbeeld in de vorm van een massage alleen maar voordelen heeft.

Wanneer mensen gas terug nemen is het over het algemeen al te laat. Mensen gaan pas rust nemen wanneer zij voelen dat hun lichaam op is, je voelt je futloos worden, je hebt (spannings) klachten of je voelt dat je ziek wordt. Wanneer symptomen zich voortdoen is het al te laat. Je hebt het lichaam overbelast en dit gaat zijn tol eisen. Wanneer je beter luistert naar jouw lichaam en in het voorstadium al meer rust neemt kun je deze klachten voorkomen en kunt je daarna weer verder met het normale leven, een beetje meer aandacht voor jezelf doet wonderen.

Ontspannings- sportmassage

Je voelt het waarschijnlijk zelf ook wel eens, het lichaam staat vol met spanning en je weet niet hoe dit komt. De spanning die zich in jouw lichaam nestelt komt vaak door een verkeerde houding, hobby’s, sporten, blessures of stress. Dit zijn de meest voorkomende oorzaken van spanning in jouw lichaam. Je spieren houden deze spanning vast, soms zonder dat je dit door hebt. De massage die wij aanbieden richt zich op het gehele lichaam en heeft als doel de spieren en daarmee ook de geest te laten ontspannen.

Je voelt vaak al snel verschil, dit kan komen doordat sommige spieren vast of in de knoop zitten. Het kan voor komen dat jouw spieren zo vast zitten dat dit pas te verhelpen is door middel meerdere massage behandelingen. De massage kan zachtjes, maar ook steviger uitgevoerd worden en het is mogelijk om, eventueel in een kortere behandeling, meer klachtgericht te werken. Een massage heeft vele voordelen voor het gehele lichaam, deze effecten zijn vaak al direct voelbaar.

Voordelen van sportmassage:

Een sportmassage kent vele voordelen, het verminderd bijvoorbeeld niet alleen (spier) pijn maar kan zelfs bijdragen aan het verhogen van jouw weerstand. Wij hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet:

 • Verminderen van spierpijn
 • Afvoer van afvalstoffen
 • Betere sportprestaties
 • Activeert je zelfhelend vermogen
 • Vermindert stress
 • Verhoogt je weerstand
 • Stimuleert de doorbloeding
 • Ontknoopt
 • Verbetert de balans tussen lichaam en geest
 • Werkt preventief
 • Laat je weer tot jezelf komen
 • Maakt je bewuster van je eigen lichaam

Maak kennis met LifeTime Wellness

Vraag hier direct een Gratis Proefles Fitness aan via onderstaand formulier.

Wij nemen vervolgens binnen 1 werkdag contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I