Zelf je doel halen, zelf ervoor gaan!

Fitness IJsselmonde

Fitness bij Lifetime Wellness IJsselmonde

Of je nou individueel wilt fitnessen of onder begeleiding van een ervaren fitnessinstructeur, bij Lifetime Wellness is iedereen welkom. Iedereen heeft zijn eigen fitness doelstelling en voorkeur van trainen,  om die reden biedt lifetime wellness fitness op maat voor iedereen. Onze gediplomeerde fitnesscoaches maken een plan van aanpak op maat. Elke 6 weken krijg je een nieuw trainingsschema en evaluatiemoment, zodat je efficiënt werkt aan het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen.

Onze ervaren fitnesscoaches leggen graag de apparatuur aan je uit, hier nemen ze graag de tijd voor. Samen met jou zorgen ze ervoor dat je precies weet hoe alles werkt zodat je veilig en zelfstandig kunt trainen. Je kunt dan lekker aan de slag met onze cardio apparatuur, veelzijdige krachtapparaten en losse trainingsmaterialen.

Kom sporten in onze fitnessruimte die ingericht is voor individuele trainingen. Bij ons kun je altijd terecht wat jouw doelstelling ook is, afvallen, meer spierkracht, een betere conditie of gewoon werken aan jouw algehele fitheid. Doe je individueel fitness bij ons dan is er altijd een team van ervaren gezondheid- en fitness professionals om je te begeleiden:

• Fitnessinstructeurs
• Personal trainers
• Fysiotherapeuten
• Gewichtsconsulenten
• bewegingsagoog
• Sportinstructeurs en
• personal trainers

Zij kunnen jou optimaal, persoonlijk begeleiden en helpen jou bij het behalen van jouw doelstellingen.

Fitness met een medische beperking

Ook wanneer je een medische beperking hebt ben je bij ons aan het juiste adres. Lifetime Wellness is een beweeg, lijfstijl en preventiecentrum, hierdoor zijn wij gespecialiseerd in fitness voor mensen met een medische beperking. Wij begeleiden altijd op de juiste manier, dit doen wij door middel van:

 

  • Hoogopgeleide instructeurs
  • Speciale programma’s die bewezen effectief zijn
  • Geregistreerd op nl: een internationaal kwaliteitsregister
  • Sportomgeving zonder al te veel prikkels.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van fitness met een medische beperking?

Lees meer

Verschillende fitnessmogelijkheden

Ons fitnesscentrum in IJsselmonde biedt vele mogelijkheden. Onze fitnessruimte is uitgerust met topkwaliteit kracht- en cardio apparatuur. Daarnaast bieden we een uitgebreid aanbod aan:

Bij Lifetime Wellness is er voor iedereen plek om te komen fitnessen! Wil je het gewoon een keer proberen? Vraag dan jouw gratis proeftraining aan via onderstaand contact formulier en ervaar zelf hoe het is.

Maak gratis kennis met LifeTime Wellness

Vraag hier direct een Gratis Proefles Fitness aan via onderstaand formulier.

Wij nemen vervolgens binnen 1 werkdag contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I