Samen met vrienden of anderen uw doel halen!

Groeps lessen

Groepsfitness bij LifeTime Wellness

Veel sporters vinden fitness op toestellen niet altijd even leuk; groepslessen passen misschien wel veel beter bij u! Altijd vaste tijden, een gemotiveerde instructeur en veel vaste gezichten in de groepslessen

Heb je een doel of wil je gewoon lekker bezig zijn. LifeTime Wellness in Rotterdam (zuid) biedt diverse live groepslessen aan, want samen sporten is gezellig en werkt motiverend. Voor iedereen hebben wij het juiste aanbod! Wil je weten of een groepsles iets voor jou is?

Bekijk ons lesrooster om te zien wanneer de lessen worden gegeven.

Groepslessen gaan door bij 4 of meer personen (geldt tot 01-06-2023). 

Per 01-01-2023 zal er wijzigingen in het Groepslesrooster zijn.

i.v.m vakantie kunnen activiteiten anders worden aangeboden dan het lesrooster hier op de website. Zie interne aankondigen.

Zie voor de feestdagen periode contact, openingstijden pagina.

Heeft u alles al eens gedaan? In deze les gaat u fitnessen op muziek met behulp van een speciale stang en gewichten. Al uw spiergroepen komen aan bod. Kenmerken van het programma zijn: snelle resultaten, geen choreografie, persoonlijke aandacht, veilig trainen, motiverende muziek en veel gezelligheid. De ideale les om je spieren sterker en snel in vorm te laten komen! Voel je strakker in je vel!
Is gericht op het uithoudingsvermogen en calorieverbruik. Attack verbetert uw hart- en longfuncties. Het is een les die door iedereen te volgen is, en nog belangrijker: het leidt al snel tot een merkbaar betere conditie en figuurverbetering. Het enige wat u nodig hebt is een paar goede sportschoenen en een beetje lef! Dit is de training om af te vallen.
Deze les is een combinatie van Yoga, Pilates en Tai - Chi georiënteerde bewegingen. Het doel van de les is onder andere het langer maken van de spieren, een goede ademhalingstechniek en balans in het lichaam. Verder bevat Yoga ook spierverstevigende oefeningen.
Is een explosieve en energieke combinatie van verschillende vechtsporten op te gekke muziek. Deze conditionele interval training met stoot- en traptechnieken zal je snel fitter, sterker en zelfverzekerder maken.
Is een training waarin we voornamelijk werken aan het versterken van je spieren. Daarnaast besteden we aandacht aan het rekken en ontspannen van je spieren zodat je weer lenig en soepel wordt. Zeker vrouwen die weinig conditie hebben of al lang niet meer gesport hebben, kunnen zich via deze training weer fit gaan voelen.
Is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton, maar ook Flamenco en Hip Hop. Zumba kent geen moeilijke choreografie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete workout volgen. Bijkomend voordeel is dat Zumba goed kan helpen bij het bereiken van gewichtsverlies. Al na een paar weken voel je verbetering aan je taille en dijbenen. Maar Zumba is vooral leuk, makkelijk en effectief. Iedere les geeft een feestgevoel.
Een motiverende groepsworkout op een stationaire indoorfiets. Deze training vindt plaats op opzwepende muziek. Eenvoudig en effectief. Je verbrandt maximale calorieën (±800 p/u) en verbetert je conditie optimaal. Simpel en effectief.
Bij gaan kinderen onder begeleiding van een ervaren instructeur een uur lang allemaal leuke buiten activiteiten doen. Zoals met touwen zwaaien, touwspringen, leuke en gevarieerde activiteiten en plezier. Het resultaat daarvan zal zijn, een uur vol plezier en een verbeterde conditie. Ook benieuwd naar de Kidsbootcamp? Kom dan eens langs voor een proefles.
Het crossfun programma is het resultaat van de nieuwste ontwikkeling op de fitnessmarkt. Het crossfun programma is een uniek trainingsprogramma weermee je alle spiergroepen snel en effectief kan trainen op een leuke manier! deze training is gericht op conditieopbouw, gewichtsverlies of spierkracht; voor alle trainingsdoelen is deze methode geschikt! De workout van deze tijd om je doelstelling te halen!
Tijdens deze afwisselende training worden de buikspieren flink aangepakt waardoor je al snel het resultaat bereikt die je voor je buik altijd al hebt willen bereiken!
Aandacht voor het concept ‘discipline’ en Koreaanse taekwondo ‘etiquette’ voor het bereiken van een prettige en veilige les sfeer. Op een speelse manier wordt eraan gewerkt om de kinderen het idee van de traditionele taekwondo bij te brengen. De docenten leren de kinderen vanaf 5 jaar op spelenderwijs wat het concept ‘discipline’ inhoudt. · Sport motorisch : technische, tactische en conditionele bekwaamheid. · Sport sociaal : omgaan met elkaar en samenwerken, omgaan met agressie en discipline. · Sport reflectief : nadenken over sportsituatie, sportgedrag en naar jezelf kijken.

Gaat je voorkeur toch uit naar individuele trainingen dan bieden wij ook deze mogelijkheid binnen centrum.

Pump

Attack

Battle

Spinning

Zumbaa

Yoga

Shape

Taekwondo

Crossfun

Buiktraining

Groepslessen bij Lifetime Wellness Rotterdam

Veel sporters vinden fitness op toestellen niet altijd even leuk; groepslessen passen misschien wel veel beter bij u! Altijd vaste tijden, een gemotiveerde instructeur en veel vaste gezichten in de groepslessen.

Heb je een doel of wil je gewoon lekker bezig zijn. LifeTime Wellness in Rotterdam (zuid) biedt diverse live groepslessen aan, want samen sporten is gezellig en werkt motiverend. Voor iedereen hebben wij het juiste aanbod! Wil je weten of een groepsles iets voor jou is?

 Groepsles spinning  

Onze spinning groepslessen zijn al jaren ontzettend populair. De lessen zijn uitdagend en dagen jou uit om flink aan je conditie te werken. Onze spinning lessen zijn voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Ieder niveau is welkom de lessen worden op een toegankelijke manier gegeven waardoor iedereen mee kan doen. Indien je mee wilt doen aan de spinning les zijn een aantal zaken handig om te weten:

  • Je kunt op gewone sportschoenen mee doen, ons advies is echter wel om schoenen met spd-plaatjes aan te schaffen
  • Gewone sportkleding kan, echter zal je merken dat een speciaal fiets broekje een stuk fijner zit
  • Zorg voor een handdoek en een bidon waar je water of sportdrank in kunt doen

Een keer meedoen? Neem dan contact met ons op voor een proefles.

Groepsles Yoga

Ben je op zoek naar een groepsles yoga? Ook dan ben je bij Lifetime Wellness aan het juiste adres. Geniet van een ontspannen yoga les waarin je helemaal tot jezelf komt. Onze yoga lessen zijn voor zowel een beginner als een ervaren yoga deelnemer geschikt. Wij werken met ervaren yoga instructeurs, tijdens de lessen is er alle ruimte voor verdieping, uitdaging en ontspanning.  Wil je het eerst een keer proberen? Neem dan contact met ons op voor een proefles.

Groepsles Zumba

Onze Zumba danslessen bieden jou een vrolijke en effectieve workout, de invloeden van zuid Amerikaanse ritmes zorgen voor veel beweging en plezier. Tijdens deze groepslessen staat plezier en lol hebben bovenaan. En zeg nou zelf, lekker dansen op vrolijke muziek is toch ook een feestje! Zumba is voor iedereen geschikt, je hoeft niet te kunnen dansen iedereen kan meedoen. En het mooie is dat je door al het dansen aardig wat calorieën verbrand. Een keer meedoen? Neem dan contact met ons op voor een proefles.

Groepsles Bodypump

Bodypump, een super uitdagende groepsles, waarin je alle spiergroepen aanspreekt. Met behulp van een barbell of losse gewichten werk je aan een strakker, fitter en sterker lichaam. Je werkt in deze groepsles met een ervaren instructeur die rekening houdt met jouw niveau. De groepsles is geschikt voor mannen en vrouwen, ervaren of onervaren iedereen is welkom!

Ga jij de uitdaging aan? Een keer meedoen? Neem dan contact met ons op voor een proefles.

Gaat je voorkeur toch uit naar individuele trainingen dan bieden wij ook deze mogelijkheid binnen centrum.

Maak gratis kennis met LifeTime Wellness

Vraag hier direct een Gratis Proefles Fitness aan via onderstaand formulier.

Wij nemen vervolgens binnen 1 werkdag contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I