Zelf je doel halen, zelf ervoor gaan!

Individueel

Individueel fitness bij LifeTime Wellness en behaal je jouw doelstelling!

Iedereen heeft zijn eigen fitness doelstelling en voorkeur van trainen. Om die reden biedt LifeTime Wellness in Rotterdam fitness op maat. Onze gediplomeerde coaches maken een plan van aanpak op maat voor u. Elke 6 weken krijg u een nieuw trainingsschema en evaluatiemoment, zodat u efficiënt de doelstelling behaalt, ongeacht wat u doel is!

Onze ervaren fitnesscoaches leggen graag de apparatuur aan u uit net zo lang tot deze op een juiste manier worden uitgevoerd en waarna u zelfstandig aan slag kunt met onze cardioapparatuur, veelzijdige krachtapparaten en losse trainingsmaterialen.

Kom sporten in onze fitnessruimte die ingericht is voor individuele trainingen. Gericht op het ontwikkelen en onderhouden van spierkracht, figuurverbeteringen en algehele fitheid. U traint individueel, maar wel onder begeleiding van onze multidisciplinair team dat bestaat uit: fysiotherapeuten, gewichtsconsulenten, bewegingsagoog, sportinstructeurs en personal trainers zij kunnen u optimaal, persoonlijk begeleiden en zorgen voor verbetering en vooruitgang. Of dit nou gaat om iemand met een medische beperking, een prestatie sporter die vooruitgang wil boeken of iemand die voor zijn plezier iets wilt doen.

Verschillende fitnessmogelijkheden

Naast kracht- en cardio apparatuur bieden we een uitgebreid aanbod aan groepslessen, personal training, jeugd, sport en bewegen voor senioren en aangepast sport en bewegen aan. Zo is er voor ieder wat wils!

Maak gratis kennis met LifeTime Wellness

Vraag hier direct een Gratis Proefles Fitness aan via onderstaand formulier.

Wij nemen vervolgens binnen 1 werkdag contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Vragen?

Momenteel zijn we er niet, laat een bericht achter en we nemen z.s.m contact op!

Not readable? Change text. captcha txt