Preventiecentrum

Preventiecentrum LifeTime Wellness

LifeTime Wellness is meer dan een sportschool of healthclub; LifeTime Wellness is een beweeg, leefstijl en preventiecentrum. Ook voor lichamelijke klachten, blessures en revalidatie, reuma, gewrichtsklachten, long- en hartproblemen, diabetes, overgewicht of rugklachten kun je bij ons terecht.

Heb je een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en wil je graag een betere conditie? Wil je sporten in een rustige omgeving met niet teveel prikkels?  En vind je persoonlijke aandacht van deskundige instructeurs belangrijk?

LifeTime Wellness is het enige NL actief Preventiecentra (kwaliteitskeurmerk) in Rotterdam en omgeving. Dat betekent dat wij optimaal zijn ingericht om mensen met specifieke aandoeningen zoals diabetes, overgewicht (obesitas) en niet-aangeboren hersenletsel veilig en effectief te begeleiden:

 

  • Hoogopgeleide instructeurs
  • Speciale programma’s die bewezen effectief zijn
  • Geregistreerd op fitned.nl: een internationaal kwaliteitsregister
  • Sportomgeving zonder al te veel prikkels.

Keurmerk niet-aangeboren hersenletsel

85.000 Nederlanders krijgen jaarlijks te maken met hersenletsel door o.a. een herseninfarct, hersenbloeding of ongeluk. Dit heeft een enorme impact op het dagelijks functioneren. Sporten onder begeleiding is een belangrijk middel om deze problemen aan te pakken.

Keurmerk diabetes en overgewicht (obesitas)

Steeds meer Nederlanders kampen met diabetes en/of overgewicht. Huisartsen adviseren om meer te gaan bewegen. Sporten en bewegen omdat je te zwaar bent en wilt afvallen onder begeleiding, of omdat je (pre)diabetes hebt.

Meer informatie over sporten bij een erkend Preventiecentrum?

Vraag hier direct een Gratis Proefles Fitness aan via onderstaand formulier.

Wij nemen vervolgens binnen 1 werkdag contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I