Kidsclub Lifetime Wellness is er voor de kinderen in Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht

Groepslessen voor kinderen

Groepslessen voor kinderen in Rotterdam (zuid)

Ben je op zoek naar een leuke groepsles voor kinderen in Rotterdam(zuid)? Kom dan eens langs bij Lifetime Wellness. Bij ons vindt je een gevarieerd aanbod van groepslessen voor kinderen. Onze Kidsclub Lifetime Wellness is er voor de kinderen in Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht

Wij hebben diverse groepslessen voor kinderen waar plezier in het sporten bovenaan staat! Er zijn verschillende groepslessen waarin kinderen lekker kunnen dansen, onze peuter en kleuterdanslessen zijn ontzettend populair. Daarnaast hebben wij ook groepen waarin kinderen vanaf 6 jaar kennis kunnen maken met Taekwondo en is er een groepsles zelfverdediging voor kinderen.

Kijken wat jouw mogelijkheden zijn kom dan een keer meedoen! Neem dan contact met ons op voor een proefles.

Peuterdans

Leuke, speelse en gevarieerde bewegingsles voor de allerkleinsten. Met spelletjes, liedjes en opdrachten leren peuters spelenderwijs hun motoriek ontwikkelen. Rennen, springen, rollen, kruipen vallen en weer opstaan. De peuterdanslessen zijn geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Daarna hebben wij de kleuterdanslessen.

Kleuterdans

Bij deze groepsles wordt aan de kleuters op een speelse manier het bewegen op muziek aangeleerd. De kinderen krijgen te maken met de basis van dans- en bewegingsvormen. Door middel van spelletjes en leuke kindermuziek leren ze zich deze eigen te maken. De kleuterdansessen zijn geschikt voor jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar, zijn jouw kinderen ouder? Geen probleem misschien is onze streetdance groep wel een leuk idee om lekker te kunnen dansen.

Streetdance

Deze vorm zie je veel terug in videoclips en dansprogramma’s en is daarom erg populair onder de jeugdige dansers. In deze groepslessen werken we veel aan choreografie in combinatie met spel en activiteit. Het zijn leuke dynamische lessen waarin de kinderen echt leren dansen als een professioneel danser!

Taekwondo en zelfverdediging voor kinderen

Onze groepslessen Taekwondo en Zelfverdediging zijn lessen waarin we werken aan zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid. Dit doen we op een leuke en speelse wijze waarin respect voor elkaar een belangrijk onderdeel vormt. Deze groepslessen zijn zowel voor jongens als meisjes geschikt. In deze lessen sparren we niet, we trainen op speelse wijze met elkaar en gebruiken altijd de juiste beschermingsmiddelen.

Kom gezellig langs voor een proefles

Het is voor kinderen soms best spannend om aan iets nieuws te beginnen. Daarom nodigen wij alle kinderen die het willen proberen uit om de eerste drie lessen vrijblijvend mee te komen doen. Vinden ze het leuk dan hoeft u pas na de eerste drie lessen te beslissen of uw kinderen doorgaan. Onze ervaring leert dat het grootste gedeelte van de kinderen het een feestje vindt om weer terug te komen en met plezier te dansen met andere kinderen!

Gaat je voorkeur toch uit naar individuele trainingen dan bieden wij ook deze mogelijkheid binnen centrum.

Maak gratis kennis met LifeTime Wellness

Zoals al eerder benoemd, wij nodigen jou van harte uit om het eens een keer te komen proberen. Je kunt gewoon langskomen of je via het contactformulier aanmelden om een keer te komen doen.

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I