Samen met vrienden of andere uw doel halen!

Groepslessen

Groepslessen bij Lifetime Wellness Rotterdam

Veel sporters vinden fitness op toestellen niet altijd even leuk; groepslessen passen misschien wel veel beter bij u! Altijd vaste tijden, een gemotiveerde instructeur en veel vaste gezichten in de groepslessen.

Heb je een doel of wil je gewoon lekker bezig zijn. LifeTime Wellness in Rotterdam (zuid) biedt diverse live groepslessen aan, want samen sporten is gezellig en werkt motiverend. Voor iedereen hebben wij het juiste aanbod! Wil je weten of een groepsles iets voor jou is?

 Groepsles spinning  

Onze spinning groepslessen zijn al jaren ontzettend populair. De lessen zijn uitdagend en dagen jou uit om flink aan je conditie te werken. Onze spinning lessen zijn voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Ieder niveau is welkom de lessen worden op een toegankelijke manier gegeven waardoor iedereen mee kan doen. Indien je mee wilt doen aan de spinning les zijn een aantal zaken handig om te weten:

  • Je kunt op gewone sportschoenen mee doen, ons advies is echter wel om schoenen met spd-plaatjes aan te schaffen
  • Gewone sportkleding kan, echter zal je merken dat een speciaal fiets broekje een stuk fijner zit
  • Zorg voor een handdoek en een bidon waar je water of sportdrank in kunt doen

Een keer meedoen? Neem dan contact met ons op voor een proefles.

Groepsles Yoga

Ben je op zoek naar een groepsles yoga? Ook dan ben je bij Lifetime Wellness aan het juiste adres. Geniet van een ontspannen yoga les waarin je helemaal tot jezelf komt. Onze yoga lessen zijn voor zowel een beginner als een ervaren yoga deelnemer geschikt. Wij werken met ervaren yoga instructeurs, tijdens de lessen is er alle ruimte voor verdieping, uitdaging en ontspanning.  Wil je het eerst een keer proberen? Neem dan contact met ons op voor een proefles.

Groepsles Zumba

Onze Zumba danslessen bieden jou een vrolijke en effectieve workout, de invloeden van zuid Amerikaanse ritmes zorgen voor veel beweging en plezier. Tijdens deze groepslessen staat plezier en lol hebben bovenaan. En zeg nou zelf, lekker dansen op vrolijke muziek is toch ook een feestje! Zumba is voor iedereen geschikt, je hoeft niet te kunnen dansen iedereen kan meedoen. En het mooie is dat je door al het dansen aardig wat calorieën verbrand. Een keer meedoen? Neem dan contact met ons op voor een proefles.

Groepsles Pump

Pump, een super uitdagende groepsles, waarin je alle spiergroepen aanspreekt. Met behulp van een barbell of losse gewichten werk je aan een strakker, fitter en sterker lichaam. Je werkt in deze groepsles met een ervaren instructeur die rekening houdt met jouw niveau. De groepsles is geschikt voor mannen en vrouwen, ervaren of onervaren iedereen is welkom!

Ga jij de uitdaging aan? Een keer meedoen? Neem dan contact met ons op voor een proefles.

Groepsles Kick & Fun

Kick & Fun: De ultieme Workout begint nu! Een groepsles, waarbij gebruik wordt gemaakt van een kickbag.

Opzwepende muziek
Verschillende trap en stoot bewegingen (nooit op elkaar)
Vet verbranden en een betere conditie
Heel veel fun tijdens de les
Kick&Fun is voor iedereen. Op knallende muziek maak je verschillende stoot en trap bewegingen op een kickbag (staande bokszak).

Met kick & fun heb je gegarandeerd plezier en resultaat!

Gaat je voorkeur toch uit naar individuele trainingen dan bieden wij ook deze mogelijkheid binnen centrum.

Maak gratis kennis met LifeTime Wellness

Zoals al eerder benoemd, wij nodigen jou van harte uit om het eens een keer te komen proberen. Je kunt gewoon langskomen of je via het contactformulier aanmelden om een keer te komen doen.

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I