Kerstdiner en bring a friend actie in december

Het jaar is alweer bijna om dus tijd voor een nieuwsbrief, lees snel verder in deze nieuwsbrief onder andere het aangepaste groepslesrooster, onze unieke bring a friend actie en een heerlijk kerst diner!

December 2022

Aangepast groepslesrooster

Dit jaar zijn er feestelijke kerstwork-outs de dresscode is feestelijk / rood. Kom dus in je mooiste of gekste kerstoutfit meedoen! Geef je vroegtijdig op vol = vol

Maandag 19 december 2022

  1. Spinning work-out 1,5 uur
  2. Totale work-out 1,5 uur (attack, zumba, yoga)

Donderdag 22 december 2022

  1. Work-out 1 uur

Kerstmenu

Om jullie op een feestelijke maar vooral smakelijke wijze te bedanken voor het afgelopen jaar hebben we een heerlijk kerstmenu samengesteld. Dit menu is zowel voor de vegetarische als niet vegetarische leden geschikt

Download het kerstmenu

Bring a Friend

Samen sporten is toch veel leuker dan alleen?  Daarom mag je in de maanden december en januari een vriend(in) GRATIS meenemen!

Loop gerust bij de receptie langs en geef door wie je mee zou willen nemen. Wij zullen dan een afspraak inplannen zodat jullie samen kunnen komen sporten!

Tot slot

Vanaf 1 januari 2023 zal de contributie worden aangepast. Alle kosten zijn dusdanig hard gestegen door de kostprijs/inflatiecorrectie (denk o.a. aan energie en verzekeringen) dat wij niet anders kunnen dan een minimale verhoging door te voeren.

Wij nemen een belangrijk deel van de gestegen kosten voor onze rekening, wij hopen dan ook dat u hier begrip voor heeft.

Recent Posts

Leave a Comment

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I