Bij LifeTime Wellness in Rotterdam(-zuid) kunnen ook kinderen vanaf 2,5 jaar sporten en bewegen!

Voor de leeftijdscategorie van 2,5 t/m 15 jaar biedt LifeTime Wellness in Rotterdam, op verschillende dagen activiteiten voor de jeugd aan.

Peuterdans

Peuterdans is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2,5 tot 4 jaar. In deze levensfase begint lopen en taal zich te ontwikkelen en daarmee samengaand het denken. Met spelletjes, opdrachten en liedjes leren peuters op spelenderwijs hun motoriek ontwikkelen. Het denken van de peuter is ook wel te benoemen als het gebruik van fantasie.

Kleuterdans

Kleuterdans stimuleert en ontwikkelt de fantasie, motoriek, expressie en muzikaliteit. Ook speelt improvisatie een grote rol. Er is veel aandacht voor de kinderlijke fantasie en creativiteit van kleuters. In deze les wordt er naast klassieke muziek gebruik gemaakt van diverse soorten andere muziek die passen bij de belevingswereld van een kleuter.

Taekwondo

Aandacht voor het concept ‘discipline’ en Koreaanse taekwondo ‘etiquette’ voor het bereiken van een prettige en veilige les sfeer. Op een speelse manier wordt eraan gewerkt om de kinderen het idee van de traditionele taekwondo bij te brengen. De docenten leren de kinderen vanaf 5 jaar op spelenderwijs wat het concept ‘discipline’ inhoudt.

  • Sport motorisch: technische, tactische en conditionele bekwaamheid.
  • Sport sociaal     : omgaan met elkaar en samenwerken, omgaan met agressie en discipline.
  • Sport reflectief   : nadenken over sportsituatie, sportgedrag en naar jezelf kijken.

Jeugdfitness

Onze kinderfitness lessen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen. Na een gezamenlijke warming-up krijgen ze te maken met alle facetten van de sportschool. De aandacht voor de jongeren wordt gevestigd op de lichaamshouding, coördinatie, techniek en conditie. Zo ontwikkelen de jongeren zich op een positieve manier en maken kennis met fitness en trainen veilig onder begeleiding van onze gediplomeerd en ervaren fitness trainers.

Kinderbootcamp

Je zoon of dochter is 60 minuten buiten en werkt met de andere kinderen samen. Want dat is het idee van Bootcamp: je doet het met zijn allen. Ze oefenen verschillende sporttechnieken en ontwikkelen motoriek, coördinatie en uithoudingsvermogen. En dat allemaal spelenderwijs. Vanaf 6 jaar t/m 15 jaar.

Heb je interesse in een proefles?

Vraag hier direct een Gratis Proefles Fitness aan via onderstaand formulier.

Wij nemen vervolgens binnen 1 werkdag contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I