Samen met ons en andere sporters uw doel halen!

Werken aan je overgewicht

Werken aan je overgewicht

Wil je werken aan je overgewicht? Dan ben je bij LifeTime Welness aan het juiste adres. Wij zorgen er samen met jou voor dat die overtollige kilo’s er af gaan en er ook echt af blijven. Je hebt waarschijnlijk al vele methodes geprobeerd, maar niet met het gewenste effect. Geen probleem, wij helpen je bij het bereiken van je doel! Afvallen is niet makkelijk en dat begrijpen wij heel erg goed, daarom hebben wij technieken ontwikkeld die bewezen zijn en ook echt helpen. Om dit te laten lukken vraagt dit veel van jou en van je lichaam, de levensstijl die je nu hanteert moet echt veranderen. Je moet meer gaan bewegen en de juiste voeding hanteren. LifeTime Wellness heeft hier jarenlange ervaring in en wij garanderen je dat het voor iedereen mogelijk is, ook voor jou! Wij gaan graag de uitdaging met je aan. Het draait om jou en jouw doelstelling.

Sporten met overgewicht

Wanneer je gaat sporten met obesitas is een trainingsprogramma op maat een zeer belangrijk aspect om veilig en verantwoord af te vallen. Wij stellen samen met jou een persoonlijk trainingsprogramma op voor het beste resultaat. Wanneer het trainingsprogramma wordt opgesteld zal dit altijd in overleg met jou gebeuren. Er gaat een gesprek plaatsvinden waarin je persoonlijke situatie in kaart wordt gebracht zodat wij weten wat er in je leven speelt er daar rekening mee kunnen houden. Stel je hebt moeite om je in te houden op bepaalde momenten op een dag, dan gaan wij samen kijken of wij iets kunnen verzinnen om dit tegen te gaan. De trainingsprogramma’s voor mensen met obesitas bestaan uit de volgende soorten trainingen: 

  • Krachttraining, dit zorgt voor een verhoogde energiebehoefte en stimuleert hierdoor de stofwisseling. 
  • Cardio oefeningen, cardio zorgt voor een verbetering in conditie en bouwt uw uithoudingsvermogen uit 
  • Core- en buikspieroefeningen, voor deze specifieke oefeningen hebben wij speciaal voor mensen met obesitas op maat gemaakte oefeningen omdat de normale oefeningen laster uit zijn te voeren voor mensen met obesitas 

Doordat wij met een uitgebalanceerd trainingsprogramma aan de slag gaat je hier echt resultaat mee boeken. Dit vraagt ook van je de nodige inzet, wij ondersteunen je hierbij maar je moet het echt uiteindelijk zelf gaan doen! 

Keurmerk overgewicht 

LifeTime Wellness heeft een kwaliteitskeurmerk van NL Actief Preventiecentra. In Rotterdam (zuid), Ridderkerk en Barendrecht zijn wij de enige die beschikken over dit kwaliteitskeurmerk. Dit betekent dat wij optimaal zijn ingericht op mensen die kampen met overgewicht (obesitas) veilig en effectief te begeleiden. 

Maak kennis met ons

Omdat wij begrijpen dat de stap naar een sportschool beste een grote kan zijn nodigen wij jou graag persoonlijk uit om kennis te maken. Wij zijn geen “macho” sportschool, Lifetime Wellness is gespecialiseerd in medische fitness. Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen osn, dit zorgt voor een warme en huiselijke sfeer. Er staat altijd een kopje koffie of een sportdrankje voor je klaar.

Benieuwd of wij jou ook kunnen helpen om obesitas aan te pakken? Kom dan een keer gratis en vrijblijvend sporten, samen bespreken we dan jouw doelen en kijken we wat het beste bij jou past.

Gaat je voorkeur toch uit naar individuele trainingen dan bieden wij ook deze mogelijkheid binnen centrum.

Maak gratis kennis met LifeTime Wellness

Zoals al eerder benoemd, wij nodigen jou van harte uit om het eens een keer te komen proberen. Je kunt gewoon langskomen of je via het contactformulier aanmelden om een keer te komen doen.

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I