Samen met ons en andere sporters uw doel halen!

Sporten met spierklachten

Sporten met spierklachten

Ervaar je fysieke klachten en wil je toch graag gaan sporten? Dan is LifeTime Wellness hier de ideale oplossing voor. Naast dat wij een legio aan professionele coaches hebben die je zorgvuldig begeleiden is er ook een fysiotherapie praktijk aanwezig in de club. Hierdoor kunnen wij jou perfect helpen bij alle klachten. De fysiotherapeut gaat je begeleiden in het proces om weer helemaal klachtenvrij te worden. De fysiotherapeut zal samen met jou zorgen voor een versneld herstelproces en je begeleiden om weer lekker te gaan sporten zonder constante pijntjes te hebben. 

Wanneer medische fitness

Je fysiotherapie wordt niet langer meer vergoed door de zorgverzekering, maar je klachten zijn nog niet of nog niet helemaal verholpen. In dit geval is medisch fitness een goed alternatief. Het programma die je dan gaat volgen zal worden opgesteld met jou en een coach door middel van een uitgebreide intake. Tijdens de intake wordt er gekeken welke methode het beste bij jou klachten past. Het zal daarom ook niet een standaard programma worden omdat iedere klacht een andere aanpak vraag. Je kan bij LifeTime Wellness met al je klachten zoals spieren, knie, schouder, rug, elleboog, houding, balans ect. Bij ons terecht.

Maak kennis met ons

Omdat wij begrijpen dat de stap naar een sportschool beste een grote kan zijn nodigen wij jou graag persoonlijk uit om kennis te maken. Wij zijn geen “macho” sportschool, Lifetime Wellness is gespecialiseerd in medische fitness. Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen osn, dit zorgt voor een warme en huiselijke sfeer. Er staat altijd een kopje koffie of een sportdrankje voor je klaar.

Benieuwd of wij jou ook kunnen helpen om obesitas aan te pakken? Kom dan een keer gratis en vrijblijvend sporten, samen bespreken we dan jouw doelen en kijken we wat het beste bij jou past.

Gaat je voorkeur toch uit naar individuele trainingen dan bieden wij ook deze mogelijkheid binnen centrum.

Maak gratis kennis met LifeTime Wellness

Zoals al eerder benoemd, wij nodigen jou van harte uit om het eens een keer te komen proberen. Je kunt gewoon langskomen of je via het contactformulier aanmelden om een keer te komen doen.

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I