Samen met ons en andere sporters uw doel halen!

Sporten met reuma

Sporten met reuma

Heb je een reumatische aandoening dan is regelmatig extra belangrijk. Sporten en bewegen is niet alleen ontspannend, maar ook nog eens goed voor je gezondheid. Niet alle beweeg activiteiten zijn geschikt voor mensen met reuna, er zijn echter nog genoeg beweeg activiteiten die je wel kan beoefenen.

Waarom bewegen met reuma?

Doordat je last hebt van een reumatische aandoening is het soms moeilijk om te bewegen. Alleen de voordelen die je behaalt met bewegen zijn heel erg groot. Het helpt je namelijk om andere aandoeningen te voorkomen. Verder maakt het je lichaam sterk, bouw je aan je conditie en je voelt je fitter. Daarnaast helpt regelmatig bewegen omdat het:

– Botontkalking tegengaat

– Gewrichten soepel houdt

– Spieren sterker maakt

– Goed voor je condite

– Hart en longen sterker maakt

– Het vetpercentage vermindert

– Cholesterol verlaagt

Juist als je reuma hebt is het belangrijk om regelmatig te bewegen. Het maakt jouw botten en spieren sterk en je gewrichten soepel. Je gewrichten raken niet méér beschadigd door beweging. Maar niet iedereen kan evenveel en even intensief bewegen. Verschillende zaken spelen daarbij een rol, zoals de conditie van je spieren en gewrichten en jouw conditie in het algemeen. Ook is van belang welke vorm van reuma je hebt en of je nog andere aandoeningen hebt.

Bewegen met reumatische klachten bij LifeTime Wellness

Wij van LifeTime Wellness hebben speciaal voor mensen met reumatische aandoeningen verschillende programma’s ontwikkeld die op maat worden gemaakt. We hebben al jarenlang ervaring en deze programma’s hebben bewezen dat ze helpen bij reumatische aandoeningen. Het doel van de trainingen voor mensen met reuma is het stabiliseren en/of verminderen van de klachten en het verbeteren en behouden van de bewegingsmogelijkheden. Ondanks de fysieke beperkingen ten gevolge van reuma kan bewegen een heel positief en verlichtend werken.

Maak kennis met ons

Omdat wij begrijpen dat de stap naar een sportschool beste een grote kan zijn nodigen wij jou graag persoonlijk uit om kennis te maken. Wij zijn geen “macho” sportschool, Lifetime Wellness is gespecialiseerd in medische fitness. Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen osn, dit zorgt voor een warme en huiselijke sfeer. Er staat altijd een kopje koffie of een sportdrankje voor je klaar.

Benieuwd of wij jou ook kunnen helpen om obesitas aan te pakken? Kom dan een keer gratis en vrijblijvend sporten, samen bespreken we dan jouw doelen en kijken we wat het beste bij jou past.

Gaat je voorkeur toch uit naar individuele trainingen dan bieden wij ook deze mogelijkheid binnen centrum.

Maak gratis kennis met LifeTime Wellness

Zoals al eerder benoemd, wij nodigen jou van harte uit om het eens een keer te komen proberen. Je kunt gewoon langskomen of je via het contactformulier aanmelden om een keer te komen doen.

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I