Samen met ons en andere sporters uw doel halen!

Sporten met hart- en vaatklachten

Sporten met hart- en vaatklachten

Voor mensen met hart en vaatklachten hebben wij bij LifeTime Wellness speciale trainingsprogramma’s ontwikkeld. Iedereen kan hieraan meedoen doordat wij gebruik maken van verschillende niveaus. Als je benieuwd bent in welk niveau je terecht komt en wat je daar gaat doen is het handig om contact met ons op te zoeken. Verder zorgt het sporten ook voor het sociale aspect en zal het sporten makkelijker afgaan. We maken voor iedereen een fitnessprogramma op maat, zo kunnen we samen met jou voor het optimale resultaat gaan en ons bekommeren om de hart- en vaatklachten. 

Werkwijze sporten met hart- en vaatklachten

We werken bij LifeTime Wellness met een toegespitste intake. Door middel van deze intake kan er gekeken worden naar de meest geschikte, veilige en effectieve beweegprogramma. Wanneer nodig zal dit ook worden doorverwezen worden naar de huisarts of specialist. Dit wordt structureel getest en gecoacht. 

 

Einddoel van het beweegprogramma voor mensen met hart- en vaataandoeningen is dat zij die het beweegprogramma hebben gevolgd kunnen voldoen aan de Nederlandse Norm Gezond Bewegen en dat zij deze ook zelfstandig kunnen handhaven. Hierdoor zal men een actievere leefstijl ontwikkelen, met als gevolg een verbetering van zijn of haar gezondheid. Je kan sporten in een omgeving die niet te veel prikkels heeft en daardoor zeer toegankelijk is, je kan hierdoor rustig je oefeningen doen in eigen tempo.  

Dat betekent dat wij optimaal zijn ingericht om mensen veilig en effectief te begeleiden:

  • Begeleiding door een hoogopgeleide beweegcoach;
  • Speciale programma’s die bewezen effectief zijn;
  • Sportomgeving zonder al te veel prikkels;

Activiteiten opgebouwd naar uw wensen (fitness, groepsprogramma’s).

Maak kennis met ons

Omdat wij begrijpen dat de stap naar een sportschool beste een grote kan zijn nodigen wij jou graag persoonlijk uit om kennis te maken. Wij zijn geen “macho” sportschool, Lifetime Wellness is gespecialiseerd in medische fitness. Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen osn, dit zorgt voor een warme en huiselijke sfeer. Er staat altijd een kopje koffie of een sportdrankje voor je klaar.

Benieuwd of wij jou ook kunnen helpen om obesitas aan te pakken? Kom dan een keer gratis en vrijblijvend sporten, samen bespreken we dan jouw doelen en kijken we wat het beste bij jou past.

Gaat je voorkeur toch uit naar individuele trainingen dan bieden wij ook deze mogelijkheid binnen centrum.

Maak gratis kennis met LifeTime Wellness

Zoals al eerder benoemd, wij nodigen jou van harte uit om het eens een keer te komen proberen. Je kunt gewoon langskomen of je via het contactformulier aanmelden om een keer te komen doen.

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I