Samen met ons en andere sporters uw doel halen!

Sporten met een burn-out of stress

Sporten met een burn-out of stress

Mensen die een burn-out hebben of hebben meegemaakt weten hoe ongelooflijk heftig het is voor jezelf en je omgeving. Mensen met een burn-out of stress zijn jarenlang stelselmatig over hun eigen grens gegaan totdat ze letterlijk niet meer verder konden. Door de toegenomen werkdruk de laatste jaren hebben steeds meer mensen last van een burn-out of extreem veel stress. Er wordt steeds meer van ons verwacht en we hebben steeds minder tijd om te ontspannen.

Moe en futloos door een burn-out

Wanneer je kampt met een burn-out voel je je vaak moe en futloos. Dit zijn veel voorkomende problemen waar je mee moet dealen. Een burn-out komt veelal door te veel stress van werk en privé. Hedendaags wordt er steeds meer van ons verwacht en wanneer het niet in balans is kruipt een burn-out hier langzaam naar binnen. Er zijn een aantal aspecten waar je rekening mee moet houden, je kan ergens een rondje gaan wandelen. Maar pas op, ga geen record willen lopen. Je lichaam moet rust hebben en niet een prestatie willen leveren, dit zorgt er alleen maar voor dat je lichaam verder uit balans raakt.

Wat te doen met een burn-out?

Heb jij ook het gevoel dat je op het punt staat om een burn-out te krijgen of denk je een burn-out te hebben? Maak de juiste keuze en zet jezelf weer op de eerste plaats! Ga dan aan jezelf werken met ons programma waarbij de volgende pijlers aan bod komen: beweging, gezonde voeding en de juiste vorm coaching centraal staan. Sporten is dan één van de belangrijkste pilaren van je herstel.

Dat betekent dat wij optimaal zijn ingericht om mensen veilig en effectief te begeleiden:

– Begeleiding door een hoogopgeleide beweegcoach;

– Speciale programma’s die bewezen effectief zijn;

– Sportomgeving zonder al te veel prikkels;

– Activiteiten opgebouwd naar uw wensen (fitness, groepsprogramma’s)

Maak kennis met ons

Omdat wij begrijpen dat de stap naar een sportschool beste een grote kan zijn nodigen wij jou graag persoonlijk uit om kennis te maken. Wij zijn geen “macho” sportschool, Lifetime Wellness is gespecialiseerd in medische fitness. Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen osn, dit zorgt voor een warme en huiselijke sfeer. Er staat altijd een kopje koffie of een sportdrankje voor je klaar.

Benieuwd of wij jou ook kunnen helpen om obesitas aan te pakken? Kom dan een keer gratis en vrijblijvend sporten, samen bespreken we dan jouw doelen en kijken we wat het beste bij jou past.

Gaat je voorkeur toch uit naar individuele trainingen dan bieden wij ook deze mogelijkheid binnen centrum.

Maak gratis kennis met LifeTime Wellness

Zoals al eerder benoemd, wij nodigen jou van harte uit om het eens een keer te komen proberen. Je kunt gewoon langskomen of je via het contactformulier aanmelden om een keer te komen doen.

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I