Samen met ons en andere sporters bewegen en mentaal fitter worden!

Sporten met depressie

Sporten met depressie

Regelmatig bewegen heeft een positieve invloed op de gezondheid en is nog leuk ook. Dit geldt voor jong en oud, chronisch ziek of niet. Meer bewegen is juist voor mensen die lijden aan een vorm van depressie een goed idee. Je zal zien dat je je een stuk prettiger voelt als je regelmatig in beweging komt en blijft

Bewegen met een matige intensiteit leidt al tot belangrijke verbetering van je uithoudingsvermogen, spierkracht, lichaamssamenstelling en algehele gesteldheid. Bovendien neemt de kans op ziektes af door regelmatig te bewegen. Vooral als je samen met andere beweegt, zal je je prettiger voelen. Want bewegen is niet alleen goed voor je lijf en geest, het is ook nog eens gezellig.

Sporten in groepsverband wordt aanbevolen, omdat dit stimuleert om regelmatig in beweging te blijven en ‘onder de mensen te komen’. Het stimuleert niet alleen je lichaam maar ook de sociale contacten. Sport- en bewegingsactiviteiten zijn ook aan te bevelen, omdat daardoor je spieren ontspant. Bij stressklachten en sterke spierspanning zijn ook ontspannende activiteiten yoga aan te bevelen.

Wat voor sporten kan je doen met een depressie?

Alle sporten zijn goed om te strijden tegen je depressie, dit komt doordat je niet bezig bent in je hoofd. Tijdens het sporten word je genoodzaakt je focus bij het sporten te houden waardoor je niet met je gedachten kan worstelen. Bij LifeTime Wellness hebben wij ervaring met het sporten met een depressie. Door de jaren heen hebben wij succesvol mensen geholpen die kampten met een depressie en wij willen jou ook helpen. Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij gaan samen met jou ervoor zorgen dat de depressie verdwijnt door middel van sporten.

Wij zijn optimaal ingericht om mensen veilig en effectief te begeleiden:

  • Begeleiding door een hoogopgeleide beweegcoach;
  • Speciale programma’s die bewezen effectief zijn;
  • Sportomgeving zonder al te veel prikkels;

Activiteiten opgebouwd naar uw wensen (fitness, groepsprogramma’s).

Maak kennis met ons

Omdat wij begrijpen dat de stap naar een sportschool beste een grote kan zijn nodigen wij jou graag persoonlijk uit om kennis te maken. Wij zijn geen “macho” sportschool, Lifetime Wellness is gespecialiseerd in medische fitness. Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen osn, dit zorgt voor een warme en huiselijke sfeer. Er staat altijd een kopje koffie of een sportdrankje voor je klaar.

Benieuwd of wij jou ook kunnen helpen om obesitas aan te pakken? Kom dan een keer gratis en vrijblijvend sporten, samen bespreken we dan jouw doelen en kijken we wat het beste bij jou past.

Gaat je voorkeur toch uit naar individuele trainingen dan bieden wij ook deze mogelijkheid binnen centrum.

Maak gratis kennis met LifeTime Wellness

Zoals al eerder benoemd, wij nodigen jou van harte uit om het eens een keer te komen proberen. Je kunt gewoon langskomen of je via het contactformulier aanmelden om een keer te komen doen.

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I