Personal trainer Rotterdam

Personal trainer Rotterdam

Ben je op zoek naar een personal trainer in Rotterdam die verstand van zaken heeft? Dan ben je bij LifeTime Wellness aan het goede adres. LifeTime Wellness heeft alleen maar gediplomeerde personal trainers. De personal trainers die wij in dienst hebben zijn allemaal goed opgeleid en wij werken alleen maar met de beste apparatuur. Je krijgt bij ons altijd een persoonlijke training met trainingsschema en voedingsprogramma. Al onze programma’s zijn om maat gemaakt zodat jij jouw doelstellingen in no time kan behalen. 

Je krijgt bij ons één personal trainer, hierdoor weet hij/zij altijd wat de doelen zijn. Daarnaast weet de personal trainer dan altijd hoe het met je voortgang gaat zonder zich in te hoeven lezen. Het is ook fijn om maar één contactpersoon te hebben, je bouwt dan ook een band op met je eigen personal trainer.  

Wat doet een personal trainer?

Een personal trainer helpt jou om je persoonlijke doelen te behalen. De doelen kunnen heel gevarieerd worden. Of je nu wil afvallen, sterker worden of gewoon fitter wil worden, het kan allemaal. Onze gediplomeerde personal trainers staan altijd voor je klaar, zelfs buiten je trainingsuren.

Wanneer je kiest voor een personal trainer dan is het belangrijk om te weten dat je wel vol overgave moet gaan sporten. We gaan serieus aan de slag om je doelstellingen te halen, dit betekend dat er hard gesport moet worden en geen half werk. Een personal trainer is daarom niet alleen een helper, maar ook een stok achter de deur. 

De voordelen van een personal trainer 

Een personal trainer heeft veel belangrijke voordelen die jou echt gaan helpen bij het behalen van je doelen. Een personal trainer geeft je persoonlijke begeleiding, hij/zij weet hoe het lichaam in elkaar steekt. Daarom weet een personal trainer wat hij/zij moet doen om het optimale resultaat te behalen. Samen met je personal trainer stem je af wanneer je wil trainen, zo train je alleen op de dagen dat het jou uitkomt. Een ander voordeel is jouw personal trainer je motiveert om te knallen in de sportschool. Uiteindelijk moet je het zelf doen, alleen een personal trainer geeft je wel dat extra zetje in de rug.

Personal training Rotterdam voor vrouwen

Vrouwen zijn over het algemeen vaak bang dat zij door krachttraining te veel spieren ontwikkelen en daardoor de vrouwelijke lijnen kwijtraken. Veel vrouwen kiezen voor allerlei verschillende diëten die in veel gevallen lastig zijn vol te houden. Het geheim achter een mooi gevormd lichaam is niet het volgen van een streng dieet, maar een goede verhouding tussen bewust omgaan met voeding en regelmatig sporten. Door krachttraining krijgt je lichaam mooiere vormen en worden de rondingen beter geaccentueerd. Het kan dan zelfs zijn dat je slanker en mooier oogt met meer vet dan wanneer je geen vet hebt en geen spieren. 

Personal training Rotterdam voor mannen

Als man zijnde kan je veel verschillende doelstellingen hebben. Misschien wil je graag afvallen, sterker worden of gewoon fit worden. Door een goede conditie kom je niet alleen je dag beter door, maar je voelt je ook fitter waardoor de kwaliteit van het leven omhoog gaat. Een personal trainer bij LifeTime Wellness gaat samen met jou voor het beste resultaat. Niets kan ons stoppen!

beste personal trainer Rotterdam

Gezonde leefstijl en voeding

Wij van LifeTime Wellness geloven wij dat niet alleen gaat om trainen. Naast het trainen is het ook van groot belang dat je voeding en een gezonde levensstijl net zo belangrijk zijn. Je kan nog zo vaak trainen, maar als je daarnaast alleen maar ongezond eet zal je geen resultaat zien. Of misschien nog wel erger. Bij LifeTime Wellness houden wij ons daarom ook bezig met het creëren van een gezonde levensstijl. Je krijgt bij ons een voedingsschema die op maat gemaakt is, want geen lichaam is hetzelfde. 

Kennis maken met personal training bij LifeTime Wellness

We snappen bij LifeTime Wellness dat het moeilijk in te schatten hoe het traject met een personal trainer verloopt. Om die reden hebben wij de optie om een gratis proeftraining te krijgen. Zo krijg je een impressie over wat je kan verwachten als je ervoor kiest om een personal trainer te nemen. Op deze manier willen wij het voor iedereen mogelijk maken om te ervaren hoe een personal training in de praktijk gaat.

Maak gratis kennis met LifeTime Wellness

Zoals al eerder benoemd, wij nodigen jou van harte uit om het eens een keer te komen proberen. Je kunt gewoon langskomen of je via het contactformulier aanmelden om een keer te komen doen.

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I