Ontspannen

Lekker ontspannen bij LifeTime Wellness Rotterdam zuid, Barendrecht, Ridderkerk wij bieden een gevarieerde accommodatie met onder andere zonnebank, sauna,massage en yoga faciliteiten! Gun jij jezelf voldoende rust? Wil je voor of na het sporten even ontspannen? Of gewoon zomaar? LifeTime Wellness Rotterdam biedt deze faciliteiten allemaal onder één dak.

Heerlijk relaxen in onze Sauna

Na de nodige inspanning is het heerlijk tot rust komen. Genieten van onze infrarood sauna en ontspan in de relaxruimte. De combinatie van inspanning en ontspanning heeft een positief effect op je lichaam en geest. Het is niet alleen je rust vinden, maar ook ideaal om weerstand op te bouwen en stress of vermoeidheid te verdrijven.

Yoga bij Lifetime Wellness

Tijdens een yoga les doe je diverse oefeningen om je lichaam in balans te brengen en je spieren soepel en sterk te maken. Daarnaast komen ademhalingsoefeningen, ontspanningstechnieken en meditatie aan bod. Er hangt een ontspannen sfeer waarbinnen jij jezelf op een veilige en prettige manier kunt ontwikkelen zowel lichamelijk als geestelijk kunt ontspannen. Deze les wordt in groepsverband gegeven onder begeleiding van één van onze instructrices.

Kom tot rust onder de zonnebank

Heerlijk ontspannen en gelijk een gezond kleurtje op doen? Kom dan lekker zonnen onder één van onze zonnebanken die LifeTime Wellness Rotterdam biedt.

Massage

Vandaag de dag is iedereen drukker en drukker. Herken jij het als we zeggen dat tegenwoordig iedereen meer moet in minder tijd? Om je lichaam fit en vitaal te houden is het belangrijk dat je de juiste balans hebt tussen inspanning en ontspanning. Laat je daarom af en toe een heerlijk (los)masseren door één van onze ervaren gediplomeerde masseurs en ervaar hoe goed een massage voor je kan zijn!

Maak gratis kennis met LifeTime Wellness

Vraag hier direct een Gratis Proefles Fitness aan via onderstaand formulier.

Wij nemen vervolgens binnen 1 werkdag contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I