Fysiotherapie Rotterdam

Fysiotherapie Rotterdam

Ben je opzoek naar fysiotherapie in Rotterdam om jou te helpen bij klachten die je hebt? Dan ben je bij LifeTime Wellness Rotterdam aan het juiste adres. We hebben bij LifeTime Wellness fysiotherapie waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ons personeel is allemaal opgeleid op hoog niveau en door de jarenlange ervaring die zij hebben opgebouwd kunnen zij je het beste behandelen. We vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt en dat na de behandeling de klachten niet terugkomen. We geven je op maat gemaakte adviezen en/of oefeningen wat zorgt voor een kleine kans op terugval. 

Fysiotherapie en sporten

Mensen houden van sporten en normaal gesproken gaat dit vaak zonder problemen. Het kan alleen voorkomen dat je in een situatie komt waarbij het toch anders loopt dan gehoopt. Een kleine beweging kan al genoeg zijn om een blessure op te lopen. Een blessure is zeer vervelend, je zit net zo lekker in de flow en dan gebeurt dit. Gelukkig hebben we bij LifeTime Wellness een team van fysiotherapeuten klaarstaan om je zo snel mogelijk weer van de blessure af te krijgen. Naast dat de fysiotherapeuten met je aan de slag gaan krijg je ook nog eens de mogelijkheid om tijdens je herstel gratis bij ons te sporten. We willen door middel van fysiotherapie en sporten je de mogelijkheid bieden om het herstel en de vitale gezondheid te stimuleren. 

Sportfysiotherapie bij LifeTime Wellness

LifeTime Wellness heeft een multidisciplinair team dat bestaat fysiotherapeuten, gewichtsconsulenten, bewegingsagoog, sportinstructeurs en personal trainers. Naast ons eigen team werken wij ook samen met externe fysiotherapeuten die wij selectief hebben gekozen. Wij gaan alleen voor de beste fysiotherapeuten in de regio, we hebben partners waar wij al jaren mee samenwerken. Zo kunnen wij jou optimaal bedienen en helpen bij het herstel van je klachten. 

Bij LifeTime Wellness hebben wij een groot bestand met allerlei specialisten, zo kunnen wij je helpen met alle klachten die je ervaart. Met onze Sportfysiotherapie gaan we samen aan het werk om verbetering en vooruitgang te zien in jouw klachten. Ons doel is het klachtenvrij maken van jouw lichaam. We stoppen niet tot jouw klachten zijn verdwenen. Er is altijd een oplossing.

Wat is een sportblessure?

Tijdens het sporten gebruik je allemaal verschillende spieren en gewrichten. Door het gebruik van je spieren kan het voorkomen dat je door een verkeerde beweging, inspanning of een slechte warming up een blessure oploopt. Wanneer dit gebeurt dan kan het in het slechtste geval gebeuren dat het gewricht uit zijn positie schiet of er een spierscheuring plaatsvindt. Als dit gebeurt dan spreken we van een sportblessure. Niemand zit te wachten op een sportblessure en wil iedereen wil hier weer zo snel mogelijk vanaf. Bij LifeTime Wellness helpen wij jou om weer van die vervelende sportblessure af te komen.

Welke sportblessures komen het vaakst voor?

We zien verschillende sportblessures die vaak voorkomen. Het hangt natuurlijk wel af van welke sport je beoefent. Als er in de algemeenheid wordt gekeken dan zijn dit de meest voorkomende sportblessures in Nederland.

  • Verstuikte of verzwikte enkel
  • Problemen met de meniscus
  • Kruisbanden die gescheurd zijn
  • Schouderblessures
fysiotherapie-rotterdam

Wat kan je doen aan een sportblessure?

Normaal gesproken kan je al binnen 24 uur bij LifeTime Wellness terecht voor fysiotherapie. Het is bij ons mogelijk om zowel met of zonder doorverwijzing van de arts met je sportblessure aan de slag te gaan. Door onze combinatie van betrokken therapeuten, leefstijl- en preventie centrum staan wij garant voor snelle verbetering en herstel van uw klachten. Wij stemmen onze behandeling af op jouw specifieke wensen en klachten voor een zo verantwoord mogelijk herstel.

Wordt mijn fysiotherapie vergoed?

De behandelingen voor fysiotherapie worden direct gedeclareerd bij uw zorgverzekering, mits wij een contract hebben afgesloten met de zorgverzekeraar. Wanneer dit niet het geval is dan krijg je van ons een nota mee die je kan opsturen naar de zorgverzekeraar. De tarieven die gelden voor fysiotherapie kunnen bij ons worden opgevraagd. 

Als je in aanmerking wil komen voor een vergoeding van de fysiotherapie dan is het belangrijk om te weten dat je daarvoor een aanvullende verzekering hebt afgesloten. Fysiotherapie wordt namelijk vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Heb je last van chronische aandoeningen dan worden deze vergoed vanuit de basisverzekering. Handig om te weten is dat dit pas gebeurt vanaf de 21ste behandeling.

Maak gratis kennis met LifeTime Wellness

Zoals al eerder benoemd, wij nodigen jou van harte uit om het eens een keer te komen proberen. Je kunt gewoon langskomen of je via het contactformulier aanmelden om een keer te komen doen.

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I