Samen met ons en andere sporters uw doel halen!

Bewegen met COPD

Bewegen met COPD

Bewegen met COPD is heel erg belangrijk, wij snappen dat je er misschien niet aan wil denken. Wanneer je gaat beginnen met bewegen met COPD zal je het in het begin benauwd krijgen. Dit is natuurlijk niet fijn, het zal op lange termijn wel veel gaan opleveren. Je krijgt een betere conditie en je zal minder vatbaar zijn voor een longaanval.

Welke vorm van bewegen is goed met COPD

Alle vormen van bewegen is goed met COPD. Dit maakt het voor mensen COPD makkelijk om te beginnen. Het kan al beginnen met wandelen naar bijvoorbeeld de supermarkt. Je traint ondertussen je conditie, wat zeer belangrijk is voor iemand met COPD. Wij van LifeTime Wellness begeleiden je door het hele proces. Er zal een intake plaatsvinden om je situatie in kaart te krijgen. We gaan samen kijken wat je al kan er waar de verbeterpunten zitten, iedereen is welkom. We hebben mensen in dienst die zich hebben gespecialiseerd hebben in het werken met COPD. Hierdoor hebben wij altijd iemand in huis die je kan helpen bij jouw situatie. We gaan je ook stimuleren en begeleiden wanneer je het moeilijk hebt, want dit gaat voorkomen.

Een ander bijkomend voordeel van bewegen met COPD is dat je sneller hersteld van een griep. Uit ervaring zien wij dat mensen met COPD bij een griep extra last krijgen van de longen. Wanneer je fitter bent doordat je regelmatig aan beweging doet dan zal je er weer sneller bovenop zijn en weer de dingen doen die je leuk vindt en energie uit haalt.

Dat betekent dat wij optimaal zijn ingericht om mensen veilig en effectief te begeleiden:

– Begeleiding door een hoogopgeleide beweegcoach;

– Speciale programma’s die bewezen effectief zijn;

– Sportomgeving zonder al te veel prikkels;

– Activiteiten opgebouwd naar uw wensen (fitness, groepsprogramma’s).

Maak kennis met ons

Omdat wij begrijpen dat de stap naar een sportschool beste een grote kan zijn nodigen wij jou graag persoonlijk uit om kennis te maken. Wij zijn geen “macho” sportschool, Lifetime Wellness is gespecialiseerd in medische fitness. Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen osn, dit zorgt voor een warme en huiselijke sfeer. Er staat altijd een kopje koffie of een sportdrankje voor je klaar.

Benieuwd of wij jou ook kunnen helpen om obesitas aan te pakken? Kom dan een keer gratis en vrijblijvend sporten, samen bespreken we dan jouw doelen en kijken we wat het beste bij jou past.

Gaat je voorkeur toch uit naar individuele trainingen dan bieden wij ook deze mogelijkheid binnen centrum.

Maak gratis kennis met LifeTime Wellness

Zoals al eerder benoemd, wij nodigen jou van harte uit om het eens een keer te komen proberen. Je kunt gewoon langskomen of je via het contactformulier aanmelden om een keer te komen doen.

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I