Samen met ons en andere sporters uw doel halen!

Better belly bij LifeTime Wellness

Better belly bij LifeTime Wellness

Wat is Better Belly?

Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van dit fenomeen. Better Belly is een warmteband om je buik die de vetverbranding stimuleert. De Better Belly is een nieuw apparaat die wereldwijd steeds meer terrein wint. Over de hele wereld hebben mensen al mooie resultaten bereikt door het gebruik van de Better Belly. Uit verschillende onderzoeken in gebleken dat tijdens het sporten de buikzone niet goed wordt doorbloed vergeleken tot de armen en benen. Door het gebruikt van de Better Belly wordt de buikzone beter doorbloed wat resulteert in plaatselijke vetverbanding.

Hoe werkt de Better Belly?

Het Better Belly traject begint met een intake waar de intensiteit met jou wordt afgestemd. Het Better Belly traject duur vier weken waarbij je drie keer per week traint. De trainingen duren tussen de 30 tot 45 minuten per sessie. Tijdens de training op een crosstrainer, fiets of loopband krijg je een tailleband met infrarood warmte. Je draagt de Better Belly over je sportkleding en je middel wordt ingepakt met een laagje cellofaan, dit zorgt voor de hygiëne en voor de optimale warmte. De band wordt verwarmd tot maximaal 55 graden, dit resulteert in de opwarming van spieren, organen en dit stimuleert het basaalmetabolisme. Door middel van de combinatie van warmte en bewegen zal je lichaam meer moeite moeten doen om de warmte kwijt te raken, wat zal resulteren in gewichtsverlies.

Er zjin veel voordelen aan Better Belly, namelijk:

– Verlies van 1 tot 2 kledingmaten

– Resultaat binnen 4 weken

– Een huid die mooier en strakker is

– Cellulitis kan verminderen

– Een gezondere leefstijl en een hogere vitaliteit

– Ondersteunt lokale vetverbranding in de probleemzones

– Verhoogt het basaalmetabolisme

– Vermindert rugklachten

– Ondersteunt herstel

– Bevordert soepele gewrichten en spieren

– Voert afvalstoffen af uit het lichaam

– Helpt bij menstruatieklachten

– Bevordert een goede nachtrust

Maak kennis met ons

Omdat wij begrijpen dat de stap naar een sportschool beste een grote kan zijn nodigen wij jou graag persoonlijk uit om kennis te maken. Wij zijn geen “macho” sportschool, Lifetime Wellness is gespecialiseerd in medische fitness. Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen osn, dit zorgt voor een warme en huiselijke sfeer. Er staat altijd een kopje koffie of een sportdrankje voor je klaar.

Benieuwd of wij jou ook kunnen helpen om obesitas aan te pakken? Kom dan een keer gratis en vrijblijvend sporten, samen bespreken we dan jouw doelen en kijken we wat het beste bij jou past.

Gaat je voorkeur toch uit naar individuele trainingen dan bieden wij ook deze mogelijkheid binnen centrum.

Maak gratis kennis met LifeTime Wellness

Zoals al eerder benoemd, wij nodigen jou van harte uit om het eens een keer te komen proberen. Je kunt gewoon langskomen of je via het contactformulier aanmelden om een keer te komen doen.

LifeTime Wellness I Herenoord 8 I 3079 JJ Rotterdam
Tel. 010-479 34 00 I Email I